Ca:Compilacio Windows

From X-Moto
Jump to: navigation, search

English - Deutsch - Español - Norsk

Actualment es necessita el Visual Studio .NET 2003 (o superior) per poder compilar X-Moto en Windows, de totes maneres, si realment saps els que fas, pots fer-ho utilitzant algun programa semblant a Dev-C++ o potser el compilador gratuït C++ Compiler Suite de Microsoft.

Si tens el compilador Visual Studio .NET 2003 , simplement descarrega el darrer paquet xmoto-VERSIO-win32-src.zip des de la pagina de SourceForge [1], i descomprimeix-lo on vulguis. L'arxiu .sln es troba en el directori vcnet/ juntament amb totes les llibreries necessàries; nomes carrega'l en IDE i prem Build per compilar-ho tot. Quan acabi, els executables haurien de crear-se en el directori bin/, on també trobaràs la resta dels arxius de dades de l'X-Moto.

Compilacions de depuració

Una de les dues maneres de compilar, es la de depuració. Aquesta produeix executables amb el sufix d; bin/xmotod.exe i bin/xmoto-editd.exe. Generalment son una mica lents, però inclouen informació de depuració i altres recompenses. També veuràs que motoritzen l'us de la memòria. Quant surtis del joc o de l'editor, trobaràs l'arxiu memleaks.log, amb el detall de totes les filtracions de la memòria que s'han succeït o no.

Compilacions per publicar

Es poden identificar per la manca del sufix d en els executables. Aquests son els mateixos que en la publicació oficial.

Si vols crear un instal·lador auto-descomprimible, l'arxiu xmoto.nsi del directori bin/ es un codi per NSIS [2]. Has de saber que primer necessites fer copies DOS (\r\n finals de línia) d'algun text dels arxius de root. Llegeix els missatges de error per a mes detalls :).